BLOODY SUNDAY

Har firat mini julafton med familjen då fia & david ska till varmare breddgrader och skiter i oss.
Ligger hemma hos Fia i stan och ska strax sova. Mormor är bäst i världen, hon vann julklappsleken (med min hjälp) puss kram och godnatt.

HERE I GO AGAIN


Inte för att va den som är den men fan va ja är kass på att ta tag i saker å ting ibland. Eller jämt och helatiden, snälla svara på varför jag är sån? Och varför äter jag heeelatiden, haha! Får ont i magen för att jag äter så mycket, shit alltså. Idag sa ja upp mig från jobbet både på gott och ont, kommer som vanligt sakna alla vänner (även om de bästa redan slutat) och min chefis Haruni.  Är ledig fram till Nyår sen blir det att ta tag i jobb igen, eller plugg eller milano jag kan ju aldrig bestämma mig heller. Ska jag ärlig har jag jätte svårt för att va arbetslös egentligen hatar att inte ha ngt att göra på dagarna fast nu såhär innan jul har jag ingen lust att gå utanför dörren ändå, så det är helt okej faktiskt :)! Jag ska ta hand om mig själv träna, vårda håret mitt och sola för det va ta me fan inte igår. På Torsdag blir det utgång med min fina Sara, det vill ni inte missa! Förhoppningsvis joinar söta simon och andersson också. Puss och Kram på er!

TORSDAG

Sitter på jobbet och käkar inget alls för det är lunch om en timma, fett. Vill ha helg nu, men jag får ju aldrig som jag vill och det går ju knappast att trolla för det är fucking Torsdag idag.  Gött att den där fula saken åkte ur Paradise, hoppas hennes player till pojk gör det också. Nu har jag inget mer att säga mer än att jag längtar till nyår. Då ska det utses resans diverse player,toffel osv haha skit villket konstigt inägg. Nu ska jag ringa vidare. Hare bra rå!

RSS 2.0