KENT


Det går inte att förklara hur underbar dom är. Och än fanns det tusentals tårar och dom var dina att ge vem som helst.

VÄNNER

I cant get your smile out of my mind. Ikväll ska jag Sara, Ekman och Becka rida polle vi ska börja en "nybörjar kurs" amatörer som vi är. Ska bli hur mysigt som helst varje Måndag klockan halv nio.  Efter ridningen följer Ekman med mig hem för att sussa och imorgon drar jag och Ellen på KENT konsär i Örebro! Damn vad jag längtar! Vi ska sitta i kö med våra filtar i flera timmar för att komma längst fram :)! Vi kommer sitta där med våra filtar samtidigt som vi dricker varm choklad och käkar bullar och sist men inte minst dricker vi alkohol och röker cigaretter. Förhoppningsvis kommer det upp många roliga kort här på bloggen. Vänner är det bästa jag vet! Puss!

HIGH HEELS RED DRESS

Jag är så otroligt otroligt otroligt trött. Ska strax bada bubbelbad och fyfan vad skönt det ska bli. Borde äta något men orkar inte ens göra en macka. Behöver verkligen åka utomlands det vore mer än underbart. Behöver åka bort och tänka, just nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Jag vet bara att jag har världens bästa vänner. Inväntar mina skatte pengar och jag tror det kommer bli fett mycket money. Har antagligen blivit förfrågad ett jobb ett jobb många skulle göra vad som helst för, men jag orkar inte jobba! Sjukt. Ikväll ska jag skriva en lapp på regler som ska följas. Som måste följas. Har lyssnat på Lovebug hela dagen lång, jag gillar den låten starkt. Ska sitta i min morgonrock hela kvällen lång och bara mysa. Det är synd att inte Kissen är här, fyfan vad jag saknar honom. Virrigt inlägg i know. Min rosa morgonrock luktar emil, den där emil. Åh nu knacka mina pojkar på Jesper och Blomman nu blev jag glad och helt plötsligt ändrades kvällens planer. :) Puss!


HIPPIES

Satt och pratade med Emil på bussen idag och han sa en väldigt rolig grej han trodde nämligen att Hippies tiden var påväg tillbaka och jag hoppas och tror faktiskt han har rätt "2000 talets hippies dvs" :D. Det är stor arbetslöshet bland oss unga och alla är allmänt deppiga och olyckliga över alla krav som ställs hit och dit. Vad sägs om att dra till en äng och röka lite vattenpipa och lyssna på udda musik medans vi dansar hela natten lång. Vi måste börja njuta av vad livet har att erbjuda, tare chill helt enkelt! Jag säger bara Peace and Love åt folket! Ge oss Hippies!


OH BROTHER WHERE THOU


Jag kommer aldrig sluta älska den här filmen! Blir lika glad varje gång jag kollar på den, den är så sjukt mysig och speciell och rolig! Och George Clooney gör den knappast sämre, damn he's sooo HOT! I denna videon när han sjunger "im just a stanger och jag dör"! Big time.

WANNAH BE

Jag är sjuk och har hög feber och det är inte alls kul. Imorgon åker Mamma & Pappa till Thailand för att stanna där i två veckor kommer sakna dom väldigt mycket. Men gud så skönt att ha huset för sig själv! Mamma har ångest för att hon lämnar mig själv hemma när jag har hög feber medans Pappa försöker lära mig att tända i pannan. Jag längtar tills Fredag v. Puss och Godnatt!


RÖDA LÄPPAR

Jag förstår mig inte på flickor som tycker det är vacker att ha hudfärgade läppar? Dutta puder över läpparna och sedan gå ut och visa sig som en och annan puder clown. När vi redan har så otroligt fina röda läppar ska vi väl inte dölja dom? Skärp er! Om nått använd rött läppstift för sjöen! Men nu ska jag inte vara sån, det är tur att människor har olika åsikter om saker och ting annars skulle världen vara sjukt boring. Framhäv puder läppar så världen blir mer kul!

LATE NIGHT


puss godnatt mina muppar!

DÄR JAG KAN VI LÅTA BETONGEN GUNGA GASA OCH SNIFFA OCH FLUMMA

Det är Fredag och jag ska som vanligt gå ut och gå sjukt långt. Sen? har jag ingen aning om vad som händer jag hade tänkt att softa hela dagen lång. Ciao!


I LIKE


Införskaffade mig en klädhängare idag (finns på Biltema) Det blev riktigt läckert och var också välbehövligt. Sen handla jag även lite kläder för ovanlighetens skull. Om ni kollar riktigt jävla noga på översta bilden ser ni även min otroligt balla bas låda och den är sprängd. Om man nu kan kalla en bas låda sprängd.

ELIN SVARAR

Villket parti skulle du rösta på idag? Moderaterna
Har du någon gång älskat någon? Ja
Vad gör du just nu? Kollar på en sjukt bra film "August Rush"
Vad var/är du bäst på i skolan? Vara söt
Vad var det roligaste ämnet i skolan? Historia
Vad var det tråkigaste? Matematik
Vad är din bästa ägodel? Mina kläder
Vad gör dig glad? De som får mig att le
Hatar du någon? Nej men jag ogillar vissa människor
Är du avundsjuk på någon? Inte vad jag kan komma på just nu
Vad vill du bli när du blir stor? Socionom, alltså hjälpa människor som har olika probelm
Villket land vill du bo i när du blir stor? Utan minsta tvekan Italy, underbart land och underbara människor!
Vad kollar du på först hos killar? Personligheten
Vad föredrar du stora eller små bröst? Båda är vackert, men på mig små :)
Villken sport skulle du vilja vara bra på? Dans
Villket instrument skulle du vilja spela? Trummor, så sjukt kul!
När grät du senast? Det kommer jag inte ihåg
Har du en hemlighet som ingen vet? Nej
Vad är din högsta önskan? Att alltid var lycklig
Om du fick välja en super kraft, villken? Stanna tiden, lätt
Är du kär i någon just nu? Ja :)
Vem är den snyggaste du vet? John Mayer, Daniel i Snook och Colin farrel
Villken är den bästa filmen du sett? Nyckel till frihet
När var du riktigt lycklig senast? När jag var i Italien och Roberto spelade vackraste melodin på pianot i hans gigantiska lägenhet och jag satt på balkongen med ett glas vin i hand och kollade ut över Verona
Har du varit otrogen? Nej
Har du varit med om otrohet? Ja
Din favorit rätt? Allt som är lyxigt och dyrt
Har du komplex över något? Min rumpa
Vad ska du göra nu när du svarat klart på dessa frågorna? Ta på mig nattlinnet, borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla på ännu en film :)


U CAN CALL IT WHATEVER U LIKE

Jag har precis kommit hem från 1 timme och 45 minuters lång promenad och har blåsor över hela mina små fossingar men ska man vara fin får man lida pin aight? Måste säga att jag verkligen älskar att vara soffliggare, fritidsforskare u can call it whatever u like. Förstår att det är tråkigt för dem som varit det väldigt länge och har ont om pengar. Men har man pengar och är ledig är det rena rama semestern. Puss :)


ELIN KRISTINA KARLSSON


Kan inte True Blood season 3 komma ut snart! Godnatt...

HERE U GO

Bra skit

Att våren snart är här
Att jag och Ekman planerar att åka till Väst Indien efter sommaren för att jobba
Att Ekman är bäst
Att jag äntligen börjat motionera
Att jag kommer få snuskigt mycket pengar tillbaka på skatten
Att jag numera är ledig och kan göra vad jag vill

Dålig skit

Bekräftelse brudar som är allmänt äckliga
Att min bästa vän är för långt ifrån mig
Att jag inte är miljonär (sjukt irriterande)
Att jag önskade Kissen fortfarande levde
Att jag kommer sakna mina vänner från jobbet
Att jag inte inser att jag har väldigt mycket kläder som är snygga

Stora problem jag har va? Jag borde skämmas.

MIN BÄSTA EFTERÄTT




Du behöver:
Digestivekex
Blåbär (eller hallon)
Kesella vanilj ( eller vanlig vanlij yoghurt)

Du mosar Digestivekexen så att de blir till smulor. Sedan tar du fram ett större glas, du lägger ett lager digestivekex ett lager blåbär och ett lager kesella vanlilj. Hur många lager du vill ha avgör du sälv. Jag brukar ha 4 minst :) Hoppas det smakar!


FEELING GOOD

Damn I'm Good. Första dagen som soff liggare har jag hunnit med sjukt mycket och dagen avslutades med en 5 km lång promenad. Nu har jag planerat att käka ballerina kladdkaka men borde motså för jag har lovat mig själv att sluta äta saker som är onyttigt. Kanske ska jag göra mig en nyttig sallad istället? Grekisk sallad? Så får det bli :) Puss!

ATT KLÄ SIG SOM


Ekman night, bio och pims hon är min lilla gris. Godnatt :)

SÖNDAG SÅ KLART

Okej kommit på en sak så sjukt mkt hellre moderat än sosse, ni då? Sitter och käkar ballerina kladd kaka inte alls lika gott som jag trodde, skit också. Nu ska jag ut och gå Askeberga och imorgon börjar min första dag som (soff liggare) underbart! Tänk vad mycket jag kan göra pengar är det sista jag behöver oroa mig för, jag kan äntligen umgås med vänner, ha tid till att träna u name it. Imorgon ska jag in till stan och köpa (Gossip Boxen). Men va inte oroliga jag ska inte vara soff liggare föralltid. Puss :)


Fick till en hejj dundrans fin frilla igår! Men den ramla tyvärr ner ganska snabbt...

LAST DAY AT WORK

Min sista dag på jobbet imorgon, och fy fan vad skönt att slippa vissa människor. Äcklig att se hur vissa kan bete sig. Men jösses vad jag kommer sakna andra. Jag ska vara ledig en månad minst bara träna, läsa böcker, bara vara. Puss!

LUST OCH FÄGRING STOR

Pappa hämtade mig vid bussen och slog på radion där de pratade om att kvinnor faller för badboys och de försökte alla förstå varför det är så. Så sjukt sant bad boys is the shit men de gör oss också sjukt olyckliga och har oftast inget iq, är otroligt själviska, gillar att ha sex med allt de ser, luktar illa och tar inte ner locket när de kissat klart. Men det skiter ju vi brudar i? Puckon som vi är. Vill vi verkigen ligga och gråta varannan dag? Gå runt och må skit var tredje? Alltid vara oroliga? Få sämre självkänsla för var dag som går? Bli pissade på? Behandlad helt utan respekt? Det är klart som tusan vi inte vill? Så vad håller vi på med! Huvudsaken är ju att de säger "Jag älskar dig" men hur lätt är det inte att säga tre små ord? Det är hur man behandlar någon som räknas, vi flickor borde bli mer coola! På tal om något helt annat har jag en lång arbets vecka framför mig. Idag sålde jag lika bra som vanligt ska satsa på att få ut 20 papp nästa månade också diiiiva. Godnatt sötisar! Ps. Fuck vad melodifestivalen suger!

SÖNDAG

Kom precis hem från Ica och har köpt massa passions frukt, kanelbullar och fåfflor. Det är ju trotts allt Söndag och jag ska ha film maraton hela dagen lång. Imorgon är det jobb igen och det ska faktiskt blir roligt :)! Puss och Kram! Ps. ( Alicie i underlandet sög big time)


LP SKIVOR



Drar till Jesper för att lyssna på Pappas gamla LP skivor ikväll blir det tre rätters på Mangos och bio! Puss och Kram!

TACK GODE GUD FÖR ATT DET ÄR FREDAG


Att ha varit ledig från jobbet i två veckor har varit hur skönt som helst men också underbart att komma tillbaka och träffa alla härliga människor. Idag är det Fredag och jag orkar inte göra ett dugg. Har köpt äckligt mycket snygga kläder som borde läggas in i garderoben. Imorgon måste jag ta tag i träningen Puls here i come again. Utomlands!!! Jag vill så gärna flytta utomlands, jag vill åka på semester, jag vill allt, men jag får knappast ledigt från jobbet. Puss och Godnatt!


BACK TO WORK

Kom precis hem från Jesper vi har kollat på en sjukt bra film som var hela tre timmar lång, men det var det värt. Jakob kom även förbi en snabbis för att säga hejdå innan han reser till Thailand tidigt imorgon bitti. Jag kommer sakna honom. Nu ska jag försöka sova, back to work imorgon! Puss!


CHANS

och idag träffa jag dig för första gången sen i maj. jag kan inte påstå att jag slutat älska dig för då skulle jag ljuga för både dig och mig. det var otroligt skönt att få krama om dig och ingen av oss ville släppa taget. du har blivit så stor och du såg så annorlunda ut, det gillade inte jag. jag känner dig så väl. du kommer inte kunna sova inatt.

NÄR JAG INTE KAN SOVA



Måste börja ta lite nya bilder så ni inte går och tror att jag gått och stannat i växten eller att jag går runt i samma kläder varje dag. Men jag orkar inte ta bilder det är fett tråkigt desutom blir jag jämt sjukt ful på bild. Men det kan ju inte ni rå för det är en sak som är säker. Jag kan inte sova och jag tror det kallas panik ångest, jag brukar ha det vid denna tiden varje år fast i år har det varit som värst. Jag saknar min bästa vän Amanda så mycket att jag blir ledsen. Men hon lever livet i Barcelona och det ska hon fortsätta med. Imorgon ska jag till frissan och bli lite hetare, det är najs! Sen ska jag också ringa ett samtal angående jobb i Väst Indien efter sommaren det är jag och min underbara ekman mupp som är redo för äventyr. Nu ska jag forstätta ha panik ångest. Puss sötisar!


RSS 2.0