NISSAR

Orkar inte skriva ëtt skit men gör det ändå. Igår fikade jag med massa nisse brudar på Pims vi var typ 10 pers det var as mysigt. Idag var jag i Örebro med Kajsi,Becko flecko, Linnie pinni och Sara jävel!!! Jag shoppade lika mycket som vanligt, jag menar varför skulle jag shoppa mindre än vanligt? Dono! Ikväll ska jag städa rummet det ser ut som ett höns hus! Imorgon är det Party för Kajsu lajsu som fyllt 20 år, det bjuds på mat så klart som attans jag kommer!!! Nu ska jag ta tag i livet. Puss och kram!

HEJ

"Fan va sur du är, har du mens eller?!" "näää!" och så har man det ;pPppPpp. Haha sjukt dåliga men så roliga.

OK?

Ni människor som skriver sju hundra meters inlägg (i status rutan på facebook) SKAFFA EN BLOGG FÖR FAN!

JAG TROR DET ÄR TORSDAG

Guten tag, kom precis ut ur duschen så nu är jag så fresch man kan bli. Det var verkligen en välbehövd dusch med tanke på att jag och grabbarna grus har grillat korv hela kvällen. Dom åt och jag satt mest och rökte massa cigg och eldade upp det dom inte skulle ha som tex: en strumpa, plast, en trasig korv. Veckan har varit lång jag har inte gjort ett dugg :) Solat och kollat på Desperate Housewifes är en bra sammanfattning. Ikväll ska jag kolla på skräckfilm igen. En av anledningarna till att jag gillar skräckfilmer är för att man vilar alla tankarna för en stund. Kollar man på nån annan genre finns det alltid kärlek,bråk,rika människor well u name it? Allt för att man ska få ångest villket jag inte orkar. Man sitter och påmins om sitt eget liv. I skräckfilmer mår alla skit och man blir lite rädd och det är det enda man tänker på under dessa två timmarna. AS BRA! Nu ska jag göra te och käka upp min brownie. Puss och sleep tigh!


LÖV

Det är ALLTID lika kul att se kvinnor som män som man trott varit jätte vackra tack vare bdb/facebook men i verkligheten? OHMYGOD, BILDER ÄR TILL FÖR ATT LURAS! Puss!

DANIEL


Ska jag gifta mig med någon så ska jag gifta mig med dig! Har varit i stan hela dagen frammåt kvällen blev det grillning i Stöpen! Nu ska jag kolla på Paranormal Activity, Sara har varnat mig Big-Time! Men jag ska ändå se den ensam i mörkret. Vi kanske aldrig ses igen gott folk. Love.

ALDRIG MER

aldrigmer.aldrigmer.aldrigmer.

SORRY

Okej, jag får verkligen panik när jag ser att det är 40 personer dagligen som läser min blogg och jag skriver bara massa skit? Och inte fan tar jag några roliga bilder heller. Jag lovar er att jag ska bli så mkt bättre! Saknar dig Amanda! Massa kramar!


RUN

something tells me to run.

ONSDAG

Glömde berätta för er att i Måndags kväll kom massa snygga brudar hit och käka Tacos och efter det blev vi rastlösa och drog till Falks grav 7 pers i en bil kunde inte blivit mysigare. Det var mörkt som fan och jag kunde inte varit mindre rädd faktiskt. Men kul var det :)! Imorgon är det "mary-k" hemma hos Åberg ser fram emot det Big Time! Idag har jag Desperate Houswives maraton hela dagen lång så back on track. Puss!

ÅNGEST

Här sitter jag och har en gnutta ångest, gnutta var väl ett försök till att förminska det hela en aning iof. Jag har ångest över väldigt mycket just nu saker jag varken vill,bör eller ska berätta för er här. Vill ni veta får ni helt enkelt bli vän med mig och det är inte det enklaste må ni tro! Det jag mesta jag har ångest för är att jag aldrig tar tar i saker och ting och tiden bara går och går och går. All min ångest skulle försvinna om jag bara gjorde det jag faktiskt ska göra. Nya Elin Karlsson är här. Imorgon börjar allt.

GOING DOWN

Lyssna på One Republic - All the right moves för fan!

UNDERBARA PÅSK

Villken otroligt rolig Påsk jag har haft! Vi var vakna hela natten lång och ska jag vara ärligt kommer jag inte ihåg så mycket med tanke på att jag aldrig slutade dricka. Trodde inget kunde slå förra påsken men är jag och Ekman tillsammans är inget omöjligt. Ekman körde nyss iväg med våran bil till Tibro för att hämta mer kläder för hon ska minsan sussa här inatt igen. Ikväll kommer massa söta flickor hit för att snacka om Lördagens bravader. MAT,GODIS,SKRATT,CIGG OCH FILM är en snabb förkorting. Imorgon kommer Mor och Far hem från Thailand och då är det slut på det roliga. Hoppas ni hade en lika underbar påsk som jag hade :) Massa kramar!

FREDAG

Igår hade jag verkligen jätte trevligt :)! Ikväll blir det bio med Åberg,Becka och lilla Sara "Remember me" så får vi se om den är så bra som alla säger. Innan bio blir det mysig fika på Pims såklart. Nyss hemkommen från världens bästa Mormor OM jag fick massa gottigt med mig hem. Nu ska jag piffa upp mig. Puss och Kram!

FFFF


Jag är bakfull som ett jäkla miffo och ska nu till Mormor och damsuga/handla och må ännu mera skit. Höra gnäll gnäll gnäll jag orkar inte! Jag vill vara ligga kvar hör hela fucking dagen. Hejdå!

Skärtorsdag

Har precis varit ute och hämtat ved, skogs tös som jag är :) Inväntar nu varmvatten så jag kan börja göra mig vacker inför kvällen. Det är skärtorsdag och jag,sara,kajsa,linnea ska vara hemma hos Becka och ladda inför kvällens bravader (och ekman jävel såklart) henne får vi inte glömma bort. Jag har lite problem angående vad jag ska ha på mig, jag kan inte bestämma mig. Ett typiskt i-lands problem, uch vad vi har det bra egentligen. Nu ska jag lägga in mer ved i pannan och laga lite käk så jag inte dansar på tom mage. Puss och Glad påsk!


RSS 2.0