FREDAG OCH ALLSÅNG

Wzuuuuuup dudes? Jag är bakfull som jag vet inte vad, men det struntar jag i för ikväll ska vi fira ELLEN med mat och allsång! Igår på Husaren härja vi lika mycket som vanligt, alltid lika roligt! Jag känner mig totalt död och har gått upp 4 kilo efter denna sommaren men så spinkig som jag är (förutom rumpe stumen) så spelar det faktiskt ingen roll! Hoho, nu ska jag slänga på mig mascaran, kavajen och klackskorna! Puss och Kram på er!

KÄR

Jag vill gifta mig med Daniel... pfff... Jag vet ju att om jag bara skulle träffa honom skulle han bli kär i mig med... as jobbigt.

BÄSTA SOMMAREN

Detta måste vara den bästa Sommaren på flera år. Kommer inte ihåg att det varit så här bra väder nån gång under en hel sommar. Konstigt nog är jag blekare än någonsin, men det är inte så kosntigt när jag jobbat 24/7 whatever, men oj vad jag ska bada nu när jag är ledig. Nu ska jag kolla på E chanel. Puss!


SEMESTER

Tjolahopp! Kom precis hem från Sara, igår var vi hos Oskar och drack med coola grabbar och hade det allmänt trevligt, idag är jag seg som bara den och ska ligga i sängen hela dagen lång. Har semester nu i tre veckor och jag kan inte vara gladare. Imorgon drar vi nog och badar i flämmslätt woho! Har inte så mycket mer att säga än såhär, eller jo jag är totalt pank och kan inte shoppa på hur lång tid som helst, det är inte okej. Sen vill jag ha en lägenhet, orkar verkligen inte åka buss varje dag längre dock kommer jag sakna mamma och pappa så otroligt jätte mycket. Fucccck hejdå!

ONLY ME


ONSDAG

Jag är inte go på att upptatera bloggfanskapet. Men öö har precis ätit en bulle för er som undrar. Igår var jag på bio med bästa ellen pellen (Beck) den sög och var inte ett dugg läskig, woooooooho cooling! Nej men ärligt det krävs mkt för att jag ska bli rädd när jag kollar på film. Jag är en hård brud! Idag funderar jag starkt på att åka och bada faktiskt. Nästa vecka har jag semester i 3 veckor, så sjukt skönt! Jag ska leva livet som bara jag kan göra. Sara är ensam hemma hela nästa vecka så jag hade tänkt att bosätta mig där :)! Nu ska jag gå och lägga mig och sova som alla andra tråkmånsar gör vi denna timma. Puss!


DETTA ÄR MIN BÄSTIS, AMANDA ASTIN! HON ÄR SNYGGARE ÄN MIG! MEN INTE SÖTARE!
Det är lixom därför vi kombinerar varandra så fett bra!

RSS 2.0