SOL

Äntligen är våren påväg, och hur glad blir man inte på en skala 0-10? Jag längtar så otroligt till sommaren, man är ute och flänger hela tiden man skrattar, man glassar och man är kär :)! Idag är jag ledig hela dagen, så jag ska mosa psykologi boken och sitta ute på terassen... Fett va? Skiter nog i att träna det är så jävla tråkigt. Det är bara kiosk mongon som tycker det är kul att träna. Feel me.. Nu ska jag äta frulle bulle! Puss!

TISDAG

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA STORA SYSTER I HELA VÄRLDEN!

BIG BROTHER

Okej, alla snackar om Big-Brother och att det är så jävla roligt och bla bla bla. SÅ jag slog ikväll på kanal 11 och ödslade min värdefulla tid. Ärligt jävla talat? Vem tycker det är kul att kolla på sånt här? Jag blir så jävla trött bara, villka jävla pantade ouppfostrade människor. Fyfan vad pinsamma dom är...HELT JÄVLA IQ BEFRIADE FÖR FAN! Haha aldrig mer! Godnatt!

GO


Kan verkligen inte sova helt totalt jäkla skit jobbigt. Gick nyss upp ur sängen och tog en lång dusch i hopp om att bli sömnig men ickesan icke. Slog på tv1000 och kollar nu på en helt ok rulle. Nu hade jag tänkt skriva ner ngra löften och följer jag inte dessa får ni skjuta av mig min lillatå.

1. Inte shoppa något på 2 månader
2. Träna som en galning
3. Plugga som en påtänd gris
4. Aldrig duscha håret hemma

Nää nu går elin och lägger sig igen, puss!

RSS 2.0