KUL

Och jag är där igen. Det gör så sjukt jävla ont. Jag kan inte gråta det gör ondare än så, en flicka kan nog bara gråta en viss mängd tårar för en person och mina tog slut för längesedan. Men vad ska jag göra jag hatar att vara här igen och det är inte mitt fel, det är ditt. Du har förstört mig igen och jag orkar inte börja om igen. Alla dessa åren har förstört mig. Det fanns tusentals tårar och dom var dina att ge vem som helst, du valde mig.


FÖCKIG HIGHWONE

Jag har blivit otroligt dålig på att blogga men ni är kvar och det glädjer mig! Har inte hänt så värst mycket sen sist. Förutom att jag är otroligt glad för att det är Sommar och jag är lycklig för att min bästa vän snart kommer hem och att min lilla Ekman snart tar studenten (och jag kommer vara fullare än henne that is for shore!) Idag har jag motionerat och det är jag fett stolt över! Imorgon ska jag göra det bästa jag vet (Shoppa!) Och just nu ligger jag i sängen och kollar på The eye. Hej svej leverpastej! PS. DAMN VAD JAG SKA SE SEX AND THE CITY 2.DS


Bilderna är tagna för cirka 10 minuter sedan, ser ni löshåret? woho!


FETT


Skulle ladda upp en bild på mig själv i blont hår från mobilen, men det funka ju för tusan inte så jag skiter i det. Godnatt!

BLONDIE

Jag är blond igen, jippie!


HEJSAN SVEJSAN

Igår fick jag för mig att jag ville ha förändring. Då min frisör är sjuk en måndag frammåt kände jag att jag fick ta saken i egna händer. Jag klippte av mig löshåret satte i blonda slingor och vipps så blev håret orange och jag ser ut som ett brinnande hus. Inte konstigt att jag hade mardrömmar om bränder hela natten lång. Men då tänkte jag en väldigt smart tanke "det är inte var dag man ser ut som ett brinnande klot", så jag ska ta vara på tiden som orange hårig. Livet är för kort för att gå runt och tycka att man är ful mina vänner, man mår så mycket bättre om man går runt och tycker att man är snygg. Nu ska jag in till stan för att möta upp Ekman vi ska köpa mera hårfärg. jalla jalla uppsatt hår it is. Puss!


RSS 2.0