OOOH

I WANT YOU SO FUCKING BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD, SHIT! Helgen har varit grym, så sjukt jävla grym! Puss!




23/6


Detta ska bli den bästa midsommaren på år och dar, trust me v Nu ska jag duscha sen måste jag ringa Sara och Ekmansan, hej!

USA


Så ska jag leva.

HÅRD SOM FAN

Jag är inte som vanliga brudar som gillar romatiska jävla skit filmer, typ dagboken okej den är väl ok, men för faan ge er eller finns ju sjukt mkt bättre filmer. Jag sitter hellre och kollar på en fet action movie än en romatisk trams film (om den inte är as bra) Give me a fucking break... Typ Crank, Pulp fiction, The rock är bra skit! Tjo!

SÖNDAG

Det är fucking Söndag och idag har jag planerat att göra saker som får en att må bra i slut ändan men som är jobbiga att ta tag i. Jag ska städa rummet, sola, ut och motionera, tvätta osv. Men klockan är halv tre redan och har fortfarande inte lyft mig ur soffan, men jag får köra en turbo. Skulle ha varit hemma hela helgen men igår blev det bowling med ekman jävel och lite fika på pims. Imorgon är det jobb igen det suger, men jag måste ha pengarna. Jag måste ut och resa, fyfan vad jag ska bort härifrån snart. Nu ska jag ta tag i livet. Ha en toppen dag! Puss! :)


REGN ÓCH FEBER MEN ÄNDÅ SOLSKEN

Hänt en del sedan jag skrev seriöst sist, därför ska jag nu vara fett seriös. Jag har fått jobb på Ventelo stört sköna människor och man kan bokstavligt talat käna feta pengar. Det är sommar och jag svävar på moln. Idag ska jag in till stan och shoppa upp mina skattepengar och ikväll bär klockan sex hämtar Ceder upp oss och det bär av till Smögen för att tillbringa helgen där i hans hus precis vid havet. Just nu ser livet ljust ut! Förresten har Ekman gullis tagit studenten villken innebär att vi kan planera våra resor woho! Puss mina vänner!

RSS 2.0