GALWAY GIRL




Denna dunka jag och Sara igår, den gör en tok glad. Man förknippar den desutom med P.S i love you. http://www.youtube.com/watch?v=weJDptG_rrM Åh så hemskt :( !

HAPPY DAY

Kom precis upp ur längsta badet någonsin jag gillar inte att bada egentligen, antingen är det för varmt eller så är det för kallt. Men idag var det sjukt jäkla skönt. Jag längtar till helgen något så ini fanders. Beställde hem en väldigt fin klänning också fem hundra spänn fattigare, men whatever. Jag har varit sjukt duktig idag. Beställt blondering och klipptid, villket är sjuuuuukt jäkla nödvändigt då mitt hår är så gott som brunt. Sen har jag beställt tid för att operera bort två prickar i ansiktet som jag egentligen inte vill bli av med men dom är tydligen utsatta eller nått. Sen inte nog med detta är jag nu mera inskriven på sjukgymnast saken bredvid feelgod, en gång i veckan ska jag gå dit för att få min rygg normal. Vet inte varför jag delar med mig av detta meeeeen, det är sånt som varit i min hjärna allt för länge men jag har aldrig tagit tag i det. Nu ska jag plugga Psykologi, sen sova. I helgen ska vi festa festa festa! Puss och Kram!


SORRY

förlåt men du är inte ens söt...

JAG VILL FARA HÖGT SOM FAN



Ikväll kommer världens bästa granne hit för övernattningsfest!

VI HAR GJORT SEN VI VAR BARA

ah jag kan ju säga att det var ingen bra idee att dra till Skara för jag blev ännu kärare än jag redan var, och det trodde jag inte gick... men det var sinnes sjukt jävla kul! Speciellt när bartendern i baren var min gamla chef, så visst tusan blev jag dragen. Ekman är bäst det är ett som är säkert. Nu ska jag städa och skämtar inte när jag säger att Hur Högt med NÄÄÄK är den bästa låten som någonsin gjorts. PUSS!


FREDAAAAAG



Hallå snöstorm! Jag ska göra storm av dig! Ska snart åka in till lille Robbin och dricka vin med massa grabbar och Sara, Kajsa, Ekman. Åh så kul! Vi ses på glädje, jag kommer dö när jag går ner till bussen i detta vädret. Fy farao! Puss och Kram!

ÅH HELT DÖD

Skämtar inte såhär trött har jag inte varit på jag vet inte hur länge, helt död i hela kroppen. Mina armar, mina ben helt jävla lama. Desutom har jag eldat för mkt i pannan så det är 24 grader här hemma tok jäkla varm med andra ord. Känner mig allmänt luffig bara för att jag inte hunnit träna nått denna veckan, men skitsamma jag har då tusan inte haft tid. Nu gör jag en stor fet kladdkaka, och kryper ner i sängen och kollar Dexter! Puss och Kram! :)

ELIN OCH ELIN



Detta är Elin hon är världens sötaste unge. Elin är född 28 December precis som jag. Hon är minst i klassen precis som jag alltid varit. Hon är lika glad och snäll som jag var. Hon bor på landet i Tidan i ett rött hus precis som jag. Det klickade första gången jag träffa Elin sen att vi var så jäkla lika varandra hade jag då ingen aning om. Idag lirade vi massa spel på fritids varje gång jag ser ungen skiner jag upp som en sooool! ååååh! haha :)! Kom precis hem från jobbet, ikväll ska jag tända i spisen och ligga i soffan och plugga religion, imorgon är det inte jobb utan plugg som gäller. Puss och Kram!

STUCK IN THE MIDDLE WITH YOU



Städat va? Var bara tvungen att ta kort på mitt så otroligt rena rum. Brukar absolut inte se ut såhär så lika bra att spara det som ett fint minne. Godnatt :)

STORY OF LOVE

Ville bara säga att det här är en sjukt ytlig blogg, de som betyder mest står inte ens med eller jo det är klart många står med men verkligen inte alla jag älskar bryr mig om. Har mycket att ta tag i och försöka gottgöra men då måste man också vara hel igen, för jag vill ge mitt allt och ännu mer. Speciellt till en person, för jag är så jävla dum. "Jag menar det finns dagböcker till probelm, bloggen is not tha place." Se så ytlig jag är. HUGS!

ELINSAAN


Idag har jag varit på stan med mina brudar Sabina & Ekman dock shoppa jag inte ett dugg för det fanns inte ett enda snyggt plagg i hela stan. Har även hunnit med att möta min syster i hennes biffiga lägenhet. Imorgon åker Mor & Far till la playa!  Ensam hemma är helt okey! Ekman plinga förut, samtalet löd.. TJAAA ELIN SKA VI DRA TILL SÄLEN ÖVER PÅSK FELICIA OCH JAKOB BOKAR EN 16 BÄDDAR OCH SÅ ÅKER OLIVER OCH ALLA HANS KILL KOMPISAR MED. Mitt svar löd typ: Klart som fan vi ska det! Jag menar nyår var det bästa ever så varför inte åka dit igen. Kanske ska jag tänka på refrängen HAHA för imorgon ska jag vara lärare för klass 1A på barnskolan plus fritids, fett! Kanske ska jag passa på att låta ungarna lära mig gånger tabellen då jag faktiskt inte lärt mig den ännu. Inte nog med jobb ska jag hinna med att plugga och träna, men detta kommer ja inte hinna med så jag skiter i det. Sleep tight!


THE BLACK ALBUM

Har precis varit och duschat hos Jesper, ni förstår jag får jämt duscha hos min kill kompis då min frisör menar att vårat "landet vatten" förstår mitt hår totalt, villket det också gör gör. Så varje gång jag känner för en dusch drar jag och cyklar cirka 500 meter och sen hem igen. Älskar min Syster hon är bland det bästa jag vet, även om vi kommer i näbben på varandra jämt. Jag ringer aldrig nån när jag är ledsen, men jag  vet att skulle ja ha råd smarta råd, skulle jag ringa henne hon är så jävla sträng och bitcharnas qeen men har jämt rätt. Hur många storasyskon har bjudit sin lillasyster på en boomerang jacka och 2 veckor i både Thailand och Spanien inklusive shopping och mat. Glömmer aldrig den Julaftonen att få veta att man 3 dagar senare skulle vara på Lansarote för att lämna allt i 2 veckor, fyfan vad lycklig jag var. Det var den bästa resan jag någonsin haft, fyfan vad jag skratta med bästa Hannes som jag träffade där borta! Hade varit så ledsen den vintern så otroligt ledsen och så kommer hon och räddar min värld och gör mig glad igen. Nepp kort och gott min syster är bäst! Godnatt!


BLOODY SUNDAY

Helt totalt awesome vad jag blivit duktig på att blogga, 3 blogginlägg på mindre än 18 timmar, hur bra är inte det när man heter Elin? Woho en stor fet eloge till mig! Kan också bero på att jag börjat plugga och att jag då sitter framför datorn hela tiden och den enda relaxen är då bloggen,facebook,aftonbladet,music homesites och sist men inte minst alla online shopping! Men redan gjort allting idag så jag hamnade här :)! Imorgon ska jag beställa tid för slingor och hårförlängning.. Mitt hår är jätte mycket inte i den färgen den ska vara... feel me`?
Nu ska jag kolla sista minuten, jag tål inte Sverige under vintern. Jag mår illa!
Yours truly Elin

LÖRDAG



 

Shuluu :)! Sitter hemma med Mamma och Pappa ikväll. Om ni inte har så stor koll så pluggar jag numera... att bli socionom villket innebär sjukt mycket plugg, mer än jag kunde ana. Jag måste ha toppenbetyg så nu tänker jag skita i allt och ge hela min själ åt detta... för det är något jag verkligen vill. Har trallat genom det mesta i livet men nu ska jag för första gången jobba för någonting som endast gynnar mig själv och inte alla andra. Näe hörrenini, ska jag ta ett långt bubbelbad med massa skum och sätta på bästa Spotify playlisten i hela fucking världen. I veckan är det träning plugg och shopping som står på listan antar jag! :) På Onsdag drar Mamma och Pappa till varmare breddgrader som familjen Karlsson alltid har en tendens till att göra under kalla tider.
Det betyder ensamt hus på landet som är likamed fett :)! Puss och kram!

DANIEL

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt
 
I helgen är det äntligen dags :) Då ska jag se min största kärlek uppträda i Skara, senast jag såg honom var Peace and Love 07. Det ska bli bästa ever! Underbara Rasmus har fixat så att jag&ekman kommer in vip sååå vet inte men gött för mig för jag klarar aldrig av att stå i kö, går alltid före alla andra ändå. Dumma Elin!

Puss på er!

RSS 2.0