SÖNDAG

Jag har färg överallt ni förstår jag har målat golvet i mitt rum till vitt, det var vitt från början också men golvet har lixom blivit gult med åren. Igår firade vi Paulina och Jesper på Bogrens jag blev jätte full och hade as roligt. Annars så sitter jag här i soffan och har precis mosat i mig massa rostade ost mackor och varm choklad. Nu ska jag be Pappa massera min rygg för jag har sjukt ont. Tack för mig!

HIPP HURRA FÖR HÄR KOMMER ELIN OCH EKMAN

Igår tillbringade jag min dag med min älskade Johanna Ekman, vi hade fett mycket kul. Sushi,godis och skräckfilm Ekman snarkade ända upp till jukkasjärvi men jag överlevde natten och det får jag tacka gudarna där ovan för. Såå tack gud Oden, herkules, thor och ni gudar med fiskstjärt (som förresten måste se väldigt roliga ut). Kram-banan!

BAD DAY

Killar som har flickvänner och som säger de finaste orden men de gör precis tvärtemot vad dom har sakt. De är otrogna. Jag spyr på sånt och jag blir så förbannad att jag skulle kunna skjuta dom alla med en hagelbössa. fyfan. Bruden i fråga? äh, henne brukar ingen bryr sig om ändå så varför ska vi göra det? Nu var jag faktiskt elak och det är inte likt mig. Men det är sorligt nog jäkligt sant. Hej!


ONSDAG

Rebecca var precis här, gud vad jag älskar den bruden. På Söndag har hon bokstavligt talat blivit BJUDEN till USA för att semestra i där i två veckor OM JAG ÄR AVIS?! Igår var jag på bio med Jakob "Shutter Islands" den borde ni se, sjukt bra film. Imorgon ska jag möta upp Becca i stan vi ska shoppa lite var det tänkt. På tal om shopping, fick hem mitt årsbesked från H&M alltså hur mycket jag handlat för under ett helt år och det var inga roliga siffror där inte. Men jag blev iallafall guldkund och fick 1050 kronor att handla för, najs :)! Nu ska jag käka hamburgare och sen ska jag bege mig ner till solariummet för att få lite färg, becca jävel gav mig ångest :) Puss!

FUCK

Jag saknar dig så.

CREEDENCE CLEARWATER

DET ÄR SJUKT HUR GLAD DEN HÄR LÅTEN GÖR EN!

OBEROENDE

Jag har aldrig gillat att vara kär, den känslan har alltid skrämt mig. Jag gillar inte att känna sig beroende av en annan människa. Är den människan glad är man själv glad, är den personen ledsen är man själv ledsen. Jag gillar inte känslan av att nån annan sakta men säkret tränger sig inpå och snart är den personen det enda man tänker på, det enda man bryr sig om, det enda man ser. Om personen skulle lämna en skulle man vara sönder inuti och otroligt olycklig, för att man gått och blivit beroende av en annan människa. Det finns dom människorna som aldrig lär sig att vara ensamma, oooj vad jag vet många. De kanske tar slut med deras partner efter att de varit tillsammans i 3 år de har sakt otroligt vackra ord till varandra sen 1-4 månader senare är nån utav dem ihop med någon annan (oftast tjejer) för att de inte klarar av att vara ensamma. Ibland undrar jag hur lätt folk faktiskt blir kära i varandra. Jag kommer säkert vara singel i många år till innan jag hittar någon jag verkligen älskar. Fast just nu föredrar jag att vara oberoende, det är den bästa känslan som finns. Puss och kram! :)

SABINA, JAG OCH THOOL


Jag och far ska åka till loppis idag, för att kolla läget. Jag har inte varit där på fem år och måste åka dit för att förstå varför folk åker mer än en mil för att komma dit. Det är ju trotts allt full smockat med bilar där varenda Söndag. Det luktar bokstavligt talat bajs där inne det är tyvärr det mesta jag kommer ihåg från det stället. Nu ska ja klä på mig. Puss!


TILL MINA UNDERBARA VÄNNER

Jag har världens bästa vänner, jag älskar er jag älskar er jag älskar er. Det känns konstigt att ni valt att umgås med en så puckad flummig unge som mig som aldrig svarar på varken sms eller när folk ringer men jag är evigt tacksam för att ni står ut med mig. Ni som läste detta nu och känner att det gör ont i er för att ni känner att ni inte har världens bästa vänner. Så vill jag säga, ni kommer hitta dom. Det lovar jag er. Puss och Godnatt!

BÄSTIS


HAR PRECIS SUTTIT OCH CAMAT MED AMANDA ÖVER FACEBOOK FAST HON VAR INTE DÄR :(
Saknar dig världens bästa bästis!


LÖRDAG

Hej coolingar! Jag har bestämt mig för att jag ska laga en otroligt god italiensk pasta och efter det ska jag mosa i mig min Ben&Jerrys och efter det ska jag sätta mig på altan och ta en cigg. Jag är insnöad precis som alla andra är idag. Förutom att jag bor vid skogen och ingen bryr sig om att skotta våran väg. Ni vet den nya serien? The Vampire Diaries? Åter en vampyr serie som handlar om en manlig vampyr som blir kär i vanlig flicka. Den har jag kollat på hela dagen lång, problemet är bara att den inte var lika bra som jag trodde men den funkar. Längtar tills jag kan ladda hem True Blood igen, älskar den serien! Nu ska jag göra något jag gillar att göra, laga mat :)! Puss!

FUKIT



Okej, jag är sjukt tråkig. Men jag orkar inte nånting alls. Jag bara är.

G-UNIT



OLD, MEN JAG ÄLSKAR DET.

SJUKT TRÖTT!

I helgen ska jag och Mamma åka till billingehus för att få spa behandling, förstår ni hur skönt det ska bli? Hela jag är en stressad mongo unge nu för tiden. Jag äter duschar sover jobbar äter duschar sover jobbar äter duschar sover jobbar. Så ser mitt liv ut. När helgen  väl kommer är jag oftast för trött för att ens lyfta ett finger så brukar sluta med att jag är hemma och kollar på film, EN HEL HELG! Sen är det helt plötsligt Måndag åter igen. Jag är nog inte den enda som känner så, hoppas jag iallafall? Inte för att jag vill att ni där ute ska lida men ändå. Jag tror vintern får mig att känna mig trött också, jag brukar börja leva i april igen :) Puss!

MÅNDAG

Vem gillar Måndagar lixom? inte jag iallafall. Fem dagar kvar tills att det är helg igen OCH HUR KUL ÄR DET!? Jag måste ta semester allvarligt talat... Ta in på spa över helgen eller åka till ett varmare land för en vecka, u name it. Nu ska jag fortsätta kolla på "fråga olle" han är bäst. Godnatt!

THE TRAPEZE SWINGER


En låt som är hur fin som helst. Sov så gott!

VALENTINE'S DAY

Ärligt talat vem bryr sig om det är alla hjärtans dag eller inte? Julafton,Valborg, Nyår och Påsk det är rediga grejjer det! Jag firar lite som jag vill, till exempel idag hade jag tänkt fira lite Påsk! Tja!

SLEEP TIGHT




Precis käkat Ben&Gerrys gud så gott det är. Om ni vill gråta ska ni se "allt för min syster" det var skit jobbig jag grät hela tiden. Imorgon är det jobb precis som vanligt. Jag vill ha helg på nu nu nu. Natti!

TIERD AS HELL

Sitter och pluggar ja ni såg rätt. Jag har inte varit såhär trött,sliten och stressad på väldigt länge. Snart ska jag sova och fy helvete vad skönt det ska bli. Förresten måste jag sluta shoppa, men jag har ett allvarligt shopping beroende och borde ta in på hem. Nu ska jag återgå till mina papper. Ciao :)!

WZZZZZZUUP




LÄGGDAGS

ha-ha-ha.

TACK GODE GUD FÖR ATT DET ÄR FREDAG!

HEJSAN


FORTFARANDE TISDAG


Idag har 5 brandkårar och en ambulans stått utanför mitt hus, det brann i grannes skorsten och jag var livrädd att något skulle hända, men som tur är hände inget alls. Saknar dig Madde! v Nu ska jag lyssna på lite Iggy pop, Mgmt och John mayer sen blir det att lägga sig i min obekväma säng. Godnatt :)!


DET ÄR TISDAG OCH ELIN ÄR FORTFARANDE SJUK

Det är tisdag och jag ligger fortfarande här med hög feber, men imorgon ska jag minsan till jobbet oavsett hur jag mår. Idag har jag varit duktig och städat min garderob, det tog sitt lilla tag men nu är den hur trevlig som helst att öppna. Har tänkt att jag ska ha en lite "ta hand om elin kväll" Åka ner och sola, måla naglarna, ansiktsmask och ja ni vet sånt bara vi brudar gillar att göra. Men det återstår att se om jag orkar stiga upp ur min soffa, antagligen inte. På torsdag vill jag gå ut med mina flickor och i helgen vill jag gå på bio. Nu luktar det god mat i köket, så jag kilar. Ciao!


ARMAND VAN HELDEN, MIIKE SNOW, VAMPIRE WEEKEND.





Jag har feber och det är inte roligt alls. Legat i soffan hela dagen och haft film maraton med mig själv. Saknar min Kissen, skulle göra vad som helst för att han skulle komma tillbaka. Imorgon ska jag sy in en massa jeans, ni förstår det måste jag göra med varje par jag köper. Tänk om man ändå vore lite tjockare. Hoppas jag inte ligger i soffan hela dagen imorgon också, den som lever får se. Puss!

BROKEN DREAM

And all the time, you were telling me lies


RSS 2.0