DÅ ÄR DET SAMMA GREJ

Inga kläder -Veronica Maggio är bäst. Idag har jag städat, och firat fader konungen som fyller år idag. Det låter som om jag städat jämt, iof det gör jag också, hatar att ha stökigt det är det snuskigaste jag vet. Sen är jag ta me tusan bäst i världen på att få det stökigt på fem minuter igen. AJA! I helgen är det Valborg och då ska jag fira Ekman som fyller 20 på Onsdag, älskar dig min bästa! Detta ska bli världens bästa Sommar, om det går att slå förra sommaren? Det återstår att se :) Har sjukt dåligt med pengar i sommar så vet inte riktigt hur jag ska lösa detta då jag säkerligen inte kommer jobba men aaaaja. Imorgon ska jag åka till min Mormor och dricka saft på hennes balkong, mysigt va? Nehe, nu ska jag se på en skräckfilm som Emil tipsade mig om. Puss och Kram!


HEMMAKVÄLL MED MAMMA


MÅNDAG

I helgen då världens bästa Anna bjöd på hemmagjord Sushi, tipspromenad, och tävlingar (självklart vann jag båda två) ;)! Tack Anna, för den bästa kvällen på länge!

Har städat hela dagen lång.. Skönt att ha det gjort! Pedant som jag är. Det känns helt fantastiskt underbart att våren är här, jag är så glad! Ikväll är det världens bästa tv kväll först Project runway sen Bachelorette.
Project Runway är det bästa programmet jag vet. Jag ska börja sy igen, fyfan vad jag ska börja sy igen.
Imorgon ska jag träna som fasiken, hur tråkigt det än är. På Onsdag blir det Zumba med bästa Sabinus, aldrig dansat Zumba älskar att dansa men inte fasen gillar jag att dansa Zumba?, men aja det finns inte så mkt att välja mellan på det där skit gymmet. Puss på er!

RSS 2.0